Συμφωνία εκπαιδευτικής συνεργασίας ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ και IASSC

Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, αφού από τον Ιούνιο του 2013 (Αρ. Διαπ. 01-1037) είναι διαπιστευμένο εκπαιδευτικό κέντρο από το International Association for Six Sigma Certification (IASSC).

Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ, αξιόπιστος σύμμαχος των επιχειρήσεων για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, ευελπιστεί να σταθεί αρωγός στη διάχυσης της γνώσης σε θέματα λιτής διαχείρισης βάση της μεθοδολογίας του Six Sigma. Σε μία εποχή που η ορθολογική χρήση πόρων και ανθρώπινου δυναμικού αναδεικνύεται ως επιτακτική ανάγκη, η εφαρμογή της λιτής διαχείρισης στο management των επιχειρήσεων προβάλει ως εργαλείο ανάπτυξης.

Η συνεργασία με έμπειρους εκπαιδευτές και επαγγελματίες (Master Black Belts) από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελούν εχέγγυο για την παροχή αποτελεσματικών προγραμμάτων υψηλής ποιότητας.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ έχουν αξιολογηθεί από άποψη περιεχομένου, δομής, εκπαιδευτικών μεθόδων, διάρκειας και καταλληλότητας των εκπαιδευτών και υπερκαλύπτουν τα Standards του IASSC.

Λίγα λόγια για το IASSC

Η Διεθνής Ένωση Πιστοποίησης Six Sigma (IASSC) είναι μια επαγγελματική ένωση αφιερωμένη στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των προτύπων Lean Six Sigma. Ο Οργανισμός IASSC είναι ο μόνος ανεξάρτητος φορέας τρίτου τύπου Lean Six Sigma πιστοποίησης που δεν παρέχει εκπαίδευση ή συμβουλευτικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία διεξαγωγής των εξετάσεων. Ο οργανισμός IASSC ασχολείται αποκλειστικά με την πιστοποίηση των Lean Six Sigma και τη διαπίστευση οργανισμών.

 

Δείτε τη διαπίστευσή μας εδώ

yellow belt

Lean Six Sigma Yellow Belt

Δείτε τη περιγραφή του προγράμματος εδώ

 

 

green belt

Lean Six Sigma Green Belt

Δείτε τη περιγραφή του προγράμματος εδώ

 

 

black belt

Lean Six Sigma Black Belt

Δείτε τη περιγραφή του προγράμματος εδώ

 

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ