Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ συμμετείχε στην 1η συνάντηση εργασίας των θεματικών ομάδων του EfVET που φιλοξενήθηκε στις 4 Ιουνίου 2019 στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού-εκπαιδευτικού κέντρου της TKNIKA.

 

Εκπρόσωπος του Φορέα μας ήταν ο κ. Ηρακλής Σιούλης (Διευθυντής Ανάπτυξης) και μέλος της θεματικής ομάδας «Technology & Industry 4.0».

Στόχος της συνάντησης ήταν η μελέτη των αλλαγών και των επιδράσεων που φέρνει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση στην εργασιακή και κοινωνική ζωή και ποια πρέπει να είναι η συμβολή της επαγγελματικής κατάρτισης στη διαφύλαξη της επάρκειας του εργατικού δυναμικού μέσω του upskilling & reskilling γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων.

Κατά τη διάρκεια του meeting δημιουργήθηκαν 6 υποομάδες εργασίας με σκοπό να μελετήσουν όλες τις διαστάσεις των αλλαγών που φέρνει η νέα εποχή και μέσω των συμπερασμάτων να δημιουργηθεί το «EfVET Policy Paper» για το μέλλον της επαγγελματικής κατάρτισης και τη λειτουργία του VET College 4.0. Τα πρώτα αποτελέσματα των εργασιών της ομάδας θα ανακοινωθούν στο Συνέδριο του EfVET 2019.

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ