Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ ήταν Gold Sponsor στην ανοιχτή εκδήλωση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του ΣΕΒ, με κεντρικό μήνυμα «Επενδύουμε στο εμείς, χτίζουμε μέλλον» #ElladaAllios, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, η οποία διεξήχθει εξ’ αποστάσεως με χρήση οπτικοακουστικών μέσων.

Στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης απευθύνθηκαν ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης και ο Γενικός Διευθυντής κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος, οι οποίοι έκαναν τον απολογισμό των δράσεων και του πολύπλευρου έργου του Συνδέσμου, ενώ ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος ενημέρωσε τα Μέλη για τις βασικές κατευθύνσεις και το πρόγραμμα δράσης του Συνδέσμου για την επόμενη χρονική περίοδο.

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης μίλησε στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε (με βιντεοσκοπημένο μήνυμα) η Αυτής Εξοχότης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ακολούθησαν τοποθετήσεις και συζήτηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, του CEO της Pfizer κ. Albert Bourla και του Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΕΒ, κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλου.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά, μέσω livestreaming, και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=Iq97gP0tasY
Για περισσότερες πληροφορίες http://sev.org.gr/ #ElladaAllios #SEV #IVEPESEV 

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ