Συγχαρητήρια!!!

για την επιτυχία σου να ενταχθείς στους 10.000 επιτυχόντες του προγράμματος «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ».

Για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια σου, πρέπει τώρα να διαλέξεις το ΚΕΚ που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου.

Πριν αποφασίσεις, δες τη λίστα με τις διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης στις συνεργαζόμενες εταιρείες, που έχει εξασφαλίσει για τους εκπαιδευόμενούς του το ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ.

Σε πληροφορούμε ότι έχεις δικαίωμα να επιλέξεις το ΚΕΚ που ικανοποιεί τα ενδιαφέροντά σου και τα προσόντα σου, ανεξάρτητα αν είχες κάνει την αίτησή σου σε άλλο ΚΕΚ.

Αν τελικά επιλέξεις το ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ, σε ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή σου και σε καλούμε να μας καταθέσεις τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά (Πάτησε εδώ για να δεις ποια είναι τα δικαιολογητικά), ώστε να κινήσουμε τη διαδικασία συνεργασίας με τις επιχειρήσεις που σε ενδιαφέρουν.

Η άρτια οργάνωσή μας με παραρτήματα που καλύπτουν ολόκληρη την Ελλάδα και εξειδικευμένο προσωπικό εκπαίδευσης και κατάρτισης για σύγχρονες ειδικότητες, σε περιμένουν για μια εποικοδομητική συνεργασία με σοβαρότητα και προοπτική.

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ