Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ συμμετείχε ενεργά στο Joint Staff Training Event του προγράμματος MagicSens (MAnaging Graduated approach and Including balanced Curriculum for Special Educational Needs Students), που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι στις 20-23 Ιανουαρίου 2020, μαζί με partners από Ρουμανία, Ιρλανδία, Ιταλία και Ελλάδα.

Δηλώστε συμμετοχή στο ΔΩΡΕΑΝ & ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ πρόγραμμα για φοιτητές & ανέργους, που αφορά στην Προώθηση των Εξαγωγών μέσω Ίντερνετ και Κοινωνικών Δικτύων!

Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ ήταν Στρατηγικός Χορηγός του Βιομηχανικού Συνεδρίου του ΣΕΒ, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2019 στο Hilton (Athens) και είχε ως κεντρικό θέμα την 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη ετήσια συνάντηση για το EEA and Norway Grants Funded Project SocialNeet, στο Τέρνι της Ιταλίας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μαζί με το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ, εκπρόσωποι όλων των εταίρων από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Σλοβενία, την Πορτογαλία και το Βέλγιο. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των Ιταλών εταίρων.

To ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 φιλοξένησε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του την πρωτοβουλία Fireathon, την οποία ξεκίνησαν η SciFy και η SciCo. Στόχος της είναι να αναπτυχθούν τεχνολογικές λύσεις ανίχνευσης, καταγραφής και πυρόσβεσης πυρκαγιών, εκπαίδευσης του κοινού και να μελετηθούν ρεαλιστικές εφαρμογές τους.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 έλαβε χώρα με επιτυχία η συνάντηση των εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MagicSens, το οποίο αφορά την ενίσχυση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών, αυτών που εκπαιδεύουν τους εκπαιδευτικούς και όλων των κρίκων της εκπαιδευτικής αλυσίδας για την αντιμετώπιση των νέων με ειδικές ανάγκες, όπως ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και γλωσσικά προβλήματα, ADHD (Διαταραχή υπερκινητικότητας ελλείψεων προσοχής), έλλειψης ASD (διαταραχές του αυτιστικού φάσματος) και οριακής πνευματικής λειτουργίας.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος και το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ Βόλου, σας προσκαλούν στο δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο, που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ»

Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ συμμετείχε ενεργά στις εργασίες του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Επαγγελματικής Κατάρτισης με θέμα «4η Βιομηχανική Επανάσταση: Τεχνολογία, Αειφορία και Αξίες», που διοργανώθηκε από την Βασκική Κυβέρνηση και την TKNIKA στο Kursaal Conference Centre του Donostia-San Sebastián.

Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ συμμετείχε στην 1η συνάντηση εργασίας των θεματικών ομάδων του EfVET που φιλοξενήθηκε στις 4 Ιουνίου 2019 στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού-εκπαιδευτικού κέντρου της TKNIKA.

Στις 14 Μαΐου 2019 το ΙΒΕΠΕ ΣΕΒ και η p-consulting.gr υλοποίησαν το 1ο focus group του έργου MagicSens στην Πάτρα. Η ομάδα απαρτιζόταν από εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στελέχη Ειδικής Αγωγής και Παράλληλης Στήριξης, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η συνάντηση έγινε στις εγκαταστάσεις του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ στο κέντρο της Πάτρας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση (kickoff & launch event) του προγράμματος SOCIALNEET, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο NOVUS CITY HOTEL, με την συμμετοχή είκοσι (20) διακεκριμένων ομιλητών από τον Ακαδημαϊκό, τον Επιχειρηματικό, τον Επιστημονικό, τον Συνδικαλιστικό αλλά πάνω από όλα τον χώρο της Κοινωνίας των Πολιτών, εκ των οποίων και εκπρόσωποι του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ.

On the 20th of February IVEPE-SEV attended the "Erasmus Partners KA2 Brokerage Event" co-organised by Confindustria together with CBE-Cooperation Bancaire pour l’Europe and EVTA in Brussels. More than 40 participants coming from different countries, 15 participants connected by video call, 10 project ideas were discussed during the two working groups sessions.

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ