ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «Δράσεις ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων για το Πολιτικό Προσωπικό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας»

Με την ημερίδα Διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου: «Δράσεις ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων για το Πολιτικό Προσωπικό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» που πραγματοποιήθηκε από την Ανάδοχο Ένωση Εταιρειών «ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ, ACTA, INTERACTIVE» στην Αθήνα στις 12/07/2023 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, ολοκληρώθηκε το καινοτόμο φιλόδοξο και δύσκολο έργο «Δράσεις ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων για το Πολιτικό Προσωπικό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» με Κωδικό ΟΠΣ 5060273, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα» με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη 1.025.467,00 €.

Καθοριστική ήταν η συμβολή του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ κυρίου Αντώνη Οικονόμου καθώς και του προσωπικού της ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΔΥΠΠ.

Το Έργο περιλάμβανε α) Εκπαίδευση σε 16 διαφορετικά τεχνικά εκπαιδευτικά αντικείμενα, β) πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων με την παροχή διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών, γ) κόστος μετακίνησης εκπαιδευομένων, δ) δημιουργία εκπαιδευτικού εργαστηρίου Οπτικών Ινών.

Επιμορφώθηκαν 442/465 (94,8%) Πολιτικοί Υπάλληλοι του ΥΠΕΘΑ στις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πάτρα και Χανιά σε 29 εκπαιδευτικά τμήματα.

Τα αποτελέσματα της ολοκλήρωσης του έργου παρουσιάστηκαν σε δύο ημερίδες, στα Χανιά στις 22/6 στο Ναύσταθμο Κρήτης και στην Αθήνα στις 12/7 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην ημερίδα της Αθήνας απέδωσαν χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κος Αντώνης Οικονόμου, η Διευθύντρια ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΔΥΠΠ κα Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου, η Προϊσταμένη Γ΄ Μονάδας Οργάνωσης και Υποστήριξης της Ειδικής Υπηρεσίας Επιχειρησιακού Προγράμματος Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα (ΕΣΠΑ), ο Πρόεδρος της ΠΟΕ/ΥΕΘΑ κος Αθανάσιος Κονίδας, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΤΚΕ/ΥΕΘΑ κος Φώτης Δημόπουλος. 

 

image5 ivepe

 

Ομιλητές ήταν από το ΥΠΕΘΑ ο κος Ξενοφών Γιόκαρης (Σύμβουλος), και από την Ανάδοχο Ένωση ο εκπρόσωπός της κος Ιωάννης Ανδρονικίδης (ACTA) και εκπρόσωποι των εταιρειών ΣΕΒ/ΙΒΕΠΕ, INTERACTIVE, PASS DEFENCE, SCHOOL OF TELECOMS, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ΕΛΙΝΥΑΕ.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των ΕΔ, από το ΓΕΣ ο Υποστράτηγος Γεώργιος Μαυροειδής, από το ΓΕΑ ο Ταξίαρχος κος Καραβδίλης, από το ΓΕΝ ο Πλοίαρχος Αθανάσιος Μαυροειδόπουλος, προσωπικό από το Τμήμα Εκπαίδευσης ΥΠΕΘΑΓΔΟΣΥ/ΔΔΥΠΠ, προσωπικό από ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΙΔΕΑΠ, οι Διευθύντριες Πολιτικού Προσωπικού των Γενικών Επιτελείων, Εκπρόσωποι των εργαζομένων και εργαζόμενοι στο ΥΠΕΘΑ.

Υπάλληλοι οι οποίοι συμμετείχαν ως εκπαιδευόμενοι στο πρόγραμμα ιστόρησαν τις εμπειρίες τους.

Τον συντονισμό της ημερίδας είχε η κα Βασιλική Πουπνάρα, Διευθύντρια της εταιρείας INTERACTIVE, που είχε τονσυντονισμό όλου του έργου.

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ