Τεχνικοί Ασφαλείας Γ' Κατηγορίας

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα

 

Σύμφωνα με την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης οικ. 39278/1823, (ΦΕΚ Β’ 3001/25.07/2018 «Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας σε επιχειρήσεις Β’ – Γ’ κατηγορίας 2018» για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τεχνικού ασφάλειας. Ο εργοδότης που απασχολεί λιγότερους από 50 εργαζομένους υποχρεούται να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μόνο του Τεχνικού Ασφαλείας.

Οι επιχειρήσεις κατατάσσονται σε τρεις κατηγορίες Α, Β, Γ (υψηλής, μεσαίας και χαμηλής επικινδυνότητας).
Eπιχειρήσεις, στις οποίες ο ίδιος ο εργοδότης μπορεί να ασκεί καθήκοντα τεχνικού ασφάλειας (σύμφωνα με τα άρθρα 11, 12, 13 του ΚΝΥΑΕ που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ν. 3850/2010)).


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

  • Στις επιχειρήσεις που υπάγονται στη Γ' κατηγορία και απασχολούν μέχρι και 49 άτομα με την προϋπόθεση της κατάλληλης επιμόρφωσης σε θέματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, τουλάχιστον 10 ωρών. (70€/άτομο για την εκπαίδευση των 10 Δ.Ω.).

 texnikoi asfaleias G katigoria

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κωδικός 101.19
Τίτλος Τεχνικοί Ασφαλείας Γ' Κατηγορίας
Περιγραφή Πιστοποιημένο Πρόγραμμα
Δυνατότητα Πιστοποίησης ΝΑΙ
Συνεργασία με Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Δ/νση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία
Διάρκεια (Δ.Ω.) 10

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σεμινάριο συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δεν υπάρχει προγραμματισμένο σεμινάριο για το τρέχον εξάμηνο.
FaLang translation system by Faboba

Δείτε όλα τα σεμινάρια της κατηγορίας Ασφάλεια

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ